Tatuering efter vård

Så, måste du veta om tatuering eftervård för att du är redo att få en ny tatuering!

imageDet kan vara första gången, eller det kan vara din tionde gången, men i varje fall bör du se över din tatuering efter skötselråd innan få din nya tatuering. Du kanske undrar om logiken om att titta på instruktionerna innan få din nya tatuering, men det är som att baka en kaka, du bara inte vill göra några misstag med dessa instruktioner eftersom nya tatueringar är öppna sår och mottagliga för infektion.

Du måste vara uppmärksam på din nya tatuering, och hålla det så rent som möjligt för att säkerställa att det läker så rent som möjligt så att du förhindra infektion och sluta med den snyggaste tatueringen möjligt.

Medan den helande stadier av en tatuering kommer att vara så unik för varje individ som det finns människor här i världen, tatueringen läkningsprocessen följer ett generellt mönster. Detaljerna i varje tatuering läkningsprocess beror på olika hudtyp av individen, platsen för tatuering på kroppen, en av de metoder för tatueraren. Alla dessa faktorer kan orsaka en varians i läkningsprocessen från individ till individ.

Du kommer att få eftervård instruktioner från din tatuerare. Dessa eftervård instruktioner skiljer sig från artist till artist. Min rekommendation till dig är om du är osäker om vad som helst, alltid gå tillbaka till din tatuerare innan du söka hjälp av en läkare. Din tatuerare kan ta en titt på din tatuering och berätta vad du gör om deras är ett problem för att rätta till eventuella läkningsproblem.

Om din tatuerare inte kan hjälpa till, bör de skicka dig till läkare från en läkare. Om de inte gör det, då naturligtvis, måste du gå själv för att se till att din hälsa inte är i fara. Det är ditt ansvar.

Många gånger läkarna vet inte mycket om tatueringar och kommer att förskriva onödiga mediciner som kan skada din tatuering läkningsprocess. Vissa läkare kan till och med vara partisk mot tatueringar. Det är därför jag föreslår att du går till tatueraren först om du misstänker att deras är en helande problem med din nya tatuering. Konstnären arbetar med tatueringar dag ut och dag in och är bekant med det bästa sättet att läka sitt arbete.

När du lämnar tatueringsstudio, kommer du att ha ett bandage på din nya tatuering för att skydda den från utsidan kontakt. Detta bandage bör tas bort 2 – 3 timmar efter att få din tatuering. Din tatuering kan blöda lite under de första 24 timmarna, kom ihåg, din nya tatuering är att likna vid ett öppet sår.

Innan du tar bort bandaget, se till att tvätta händerna med tvål och varmt vatten, mellan fingrarna och under naglarna. Torka sedan händerna med en ren pappershandduk. Använd inte någon gammal handduk som låg där, eller till och med en ren handduk som ludd kan överföras till dina händer.

Se till att du inte har låtit en stor mängd blod torka på bandage så att det fäster. Var väldigt, väldigt försiktig när du tar bort bandaget för att inte starta tatueringen blöda igen. Om du bara slita av ditt bandage, kan du förstöra utseendet på din nya tatuering, och du inte vill göra det, nu gör du?

Tvätta tatueringen försiktigt, mycket försiktigt med antibakteriell tvål och vatten för att rengöra den. Gnugga inte din tatuering, använd inte en disktrasa, eller något annat än fingrarna eller handen för att rengöra tatuering. Gnugga inte, utan “klapp” tatuering som du tvättar den. Sedan, när du är klar, klappa tatueringen torr med en ren torr pappershandduk. Eller, använd rena toalettpapper även om du inte har några pappershanddukar till hands.

Låt din tatuering lufttorka i 15 minuter eller så. Detta kommer att främja läkning.

Efter din tatuering har torkat, applicera några droppar Emu Oil till din tatuering. Förekomsten av essentiella fettsyror tillsammans med hypersyresättningen av Emu Oil ökar naturligtvis cirkulationen till det applicerade området och det är därför Emu Oil fungerar så bra och så snabbt att läka.

Även om det är en olja, har det visat sig att Emu Oil inte täppa till porerna (till skillnad från de flesta kommersiellt tillverkade tatuering eftervård produkter som är petroleumbaserade), därför att låta huden andas under läkningsprocessen. Emu olja tränger igenom alla sju hudlagren och är rik på näringsämnen (essentiella fettsyror) som ger näring till huden för att hjälpa till ny cellutveckling som kan påskynda läkningsprocessen. Emu olja är också en naturlig mjukgörande hålla huden fuktig och smidig.

Tillämpningen av Emu Oil direkt efter tatueringen har rengjorts kommer också lindra obehag och minska inflammation och rodnad i nya tatuering. Emu Oil kommer att hjälpa till att ställa de nya färgerna på grund av dess djupa penetrerande egenskaper och bidrar till att minska plasma sipprar.

Använda Emu olja 2-3 gånger om dagen efter att upprepa rengöringsprocessen medan tatuering läker kommer att hålla området fuktigt minska eller eliminera avflagning eller skorpbildning som ofta förekommer som nya tatueringar läker. Emu Oil kan förebygga behovet av touch ups som sparar konstnärens tid och pengar, och gör en lycklig tatuering kund.

Nya tatueringar kommer att se röda och svullna direkt efter tatueringen förfarandet. Tatueringen kommer att fortsätta att visas på detta sätt under några dagar under hela tatueringen läkningsprocessen. Inom en vecka till tio dagar huden runt tatueringen borde vara mer tillbaka till det normala – de flesta tatueringar är helt läkt i tre veckor.

Även om det är helande det är viktigt att inte göra följande saker, eller du kan skada din tatuering:

– Skriv inte repa din nya tatuering

– Inte plocka på din nya tatuering

– Utsätt inte tatuering för solljus eller solarium under några omständigheter

– Ingen simning, badtunnor och bad de första två veckorna efter att få din nya tatuering

– Inte rakar det tatuerade området i minst 30 dagar efter tatueringen förfarandet

– Vidrör din tatuering med rena händer, inte låta andra röra din tatuering

Inte bara är Emu Oil bra för läkning av nya tatueringar, är det bra för att återställa äldre, åldrig, solskadad tatueringar också. Detta beror på den naturliga hyper syresättning av Emu Oil som ger blod och syre till ytan av huden. Detta, i kombination med Emu Oil förmåga att återfukta igenom alla sju hudlagren, tillåter användare att se snabba resultat när oljan appliceras på äldre tatueringar.

Med väl hand om din tatuering från början, det finns ingen anledning till varför du inte ska njuta av din tatuering för en livstid.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.